Hoppa till innehåll →

Hunddagis

Sträcka på benen, träffa nya vänner och hämta bollar

Vi har 8 st rum i olika storlekar, dom är inredda med fåtöljer/bäddar/filtar osv. för att det ska vara så likt hemmamiljön som möjligt. Dagishundarna är sammansatta i små grupper med sina kompisar som dom umgås med på dagarna samt går promenader tillsammans med. Dom har också tillgång till en rastgård på 750 kvm. Vi strävar hela tiden efter att varje dagishund ska känna sig trygg med sin flock.

Vi är ett litet familjärt hunddagis med 12 dagisplatser. Det viktigaste för oss är att vi har en harmonisk hundflock, som trivs med varandra. Här får hundarna mycket egentid och gos med hundskötarna.

Vi vill gärna att hunden kommer på ett besök i god tid innan den börjar på dagis hos oss, för att vi alla ska lära känna varandra och vara trygga. Medtag vaccinationsintyg och försäkringsbevis.

När man kommit fram till om hunden passar på dagiset så sker kontaktskrivning för och säkra en plats, samt förskottsbetalning.

Hunden ska vara grundvaccinerad och vaccinerad mot kennelhosta (som görs varje år.) Vi tar emot löptikar, samt alla hanhundar måste vara antingen kemisk kastrerade eller op kastrerade.

Dagishundar har 15% på hundpensionatet.