Hoppa till innehåll →

Valp-/unghunddagis

Siri som liten plutt

Pris tills hunden fyllt 1 år sen övergår det till normal taxa (se prislista)

Hos oss får valparna följande:

  • Lära sig hundspråk och socialisering med andra trygga hundar stora som små
  • Passivitetsträning
  • Ensamhetsträning om ägaren vill, då får valpen sitta själv i ett eget rum en liten stund då och då.
  • Mycket lugn och vila, då valpar sover mycket genom sitt första år och det är då valpen växer och frodas.
  • Korta promenader men ofta, då dom behöver gå ut så fort dom ätit, sovit, lekt vilket blir nästan varannan timme och detta behövs för att dom ska lära sig att bli rumsrena.

Valpen har i regel lätt att anpassa sig och kan i en dagisflock stöta på både hundar som fostrar och hundar som vill leka och därmed lära sig en bra balans mellan vila och aktivitet.
Dessutom är socialiseringen med andra hundar ovärderlig och väldigt viktigt i ens valp uppväxt.

Valpar får inte vara yngre än 3 månader.

OBS!
Då detta är en ny tjänst som vi precis börjat med så kommer vi säkerligen att ändra på saker under vägens gång hoppas ni kan ha översende med detta,

Vi har bestämt att vi tar emot max 2 valpar i taget och alla valpar upp mellan 3-6 månader kommer få sitta tillsammans med personalen i köket till och från. Dom kommer även att få lära sig att sitta en liten stund i dom olika rummen.

Vi är väldigt noga med att valparna även ska får sova i lugn och ro, och att det inte blir för mycket stoj och lek med dom andra vi vet hur viktigt det är och vi tar det på största allvar. Samt så går vi inga långa promenader med eran valp utan det blir en liten kiss- och bajsrunda.