Hoppa till innehåll →

Hundinstruktör och hundpsykolog

Vi är stolta att presentera
Åsa Tholander – Hundharmoni i Sörmland

Jag heter Åsa Tholander och är diplomerad hundinstruktör, hundpsykolog, personspårsinstruktör, friskvårdsinstruktör och kantarellsöksinstruktör. 

Hundharmoni erbjuder hundkurser, privatträning och beteendeutredningar. Jag har ägnat större delen av mitt liv till hundar. Med mina tidigare egna hundar tränade och tävlade jag både i lydnad och personspår. Den ena hunden blev lydnadschampion och vi tävlade i elitklass i personspår.

Under senare år har jag haft en del omplaceringshundar som jag arbetat hårt med. Jag kände att jag ville dela med mig av mina kunskaper  och erfarenheter till andra hundägare så jag utbildade mig till hundinstruktör och personspårinstruktör. Det var så mitt företag Hundharmoni skapades 2017. 
Sista åren har jag utvecklat mig och gått en masterutbildning till hundpsykolog och friskvårdsinstruktör.

Jag älskar att gå ner på djupet och arbeta med hundars liv i helhet, för att komma till botten med olika beteendeproblem.
Jag brinner också för all slags mental aktivering och friskvård för att få harmoniska och välmående hundar.​

Jag har bott i Nyköping i nästan hela mitt liv men har nu flyttat till Stallarholmen till min särbo (numera sambo). Här finns mycket bra förutsättningar att driva mitt företag vidare. Lantligt, stor inhägnad tomt, träningsytor, min hinderbana och skogen runt hörnet!

Allt för att hjälpa hundar till ett harmoniskt välmående liv.Vi är stolta att presentera
Madeleine Pettersson – Hundsnack Nyköping


Har du utmaningar i vardagen med din hund? 

Eller vill du utvecklas och lära dig mer om hundens kommunikation?

Jag utbildar hundägare att förstå varför hunden gör som den gör.

Genom kunskap i hundens kommunikation så får du svaren på dina frågor, varför hunden gör som den gör och vad du kan göra åt det om du inte vill ha det beteendet hos din hund.

Med kunskap om hundens språk så hjälper det dig om du haren hyperaktiv , aggressiv , reserverad, osäker eller stressad hund.

Det är en livstil, ett förhållningsätt – ingen quick fix!

Jag erbjuder hemkonsultation, rådgivning, kurser och föreläsningar.

Läs mer på min hemsida www.hundsnack.se