Hoppa till innehåll →

Hundbutiken

Vi säljer produkter och märken som vi själva testat och använder på våra egna hundar. I vår butik finns endast produkter som vi tror på och som håller den kvalitet som vi söker i produkter. Här nedan presenteras några av de märken som vi är återförsäljare till.

Önskar du att vi tar in något speciellt märke, var inte rädd för att ta kontakt oss! Fysisk butik finns öven hos K9 fysioterapi o trim på fågelbovägen


Vi säljer

Dessa märken nedan är vi återförsäljare till och vi kan hjälpa dig att få experthjälp inom dessa varor. Butiken utökas ständigt, så det finns fler artiklar i butiken än vad du ser här nedan.

Måttanpassade halsband finns också att beställa hos Emmas Hunddesign. (K9 fysioterapi) 

K9 Design

K9Design AB är grossist och tillverkare av högkvalitativa produkter för hundar och deras ägare. Vi fokuserar på genomtänkta, välgjorda och funktionella produkter. Våra kunder är veterinärer, hundtillbehörsbutiker, zoobutiker, hundfysioterapeuter, hundfrisörsalonger, hunddagis/pensionat, hundutbildningsföretag etc.

Back on Track

Back on Track gör led- och muskelskydd som tillverkas i funktionstextilier med värmereflekterande egenskaper.

Back on Tracks produkter innehåller en keramisk tråd. När de de keramiska partiklarna blivit uppvärmda av kroppsvärmen utstrålar keramiken en värme som träffar kroppen. Värmen som återreflekteras ökar blodcirkulationen i vävnaderna och luckrar upp muskelspänningar och bidrar till ökad prestationsförmåga. 

Svenska Djurapoteket

Svenska djurapoteket är ett svensk tillverkare från Anderslöv, Skåne av fodertillskott för att stödja ditt djurs välmående. Idén är att kunna erbjuda hälsoprodukter i toppklass för hundar och katter där alla råvaror har samma höga standard som i kosttillskott till människor. 

Svenska Djurapoteket tror på att förebygga problem, istället för att bota. Därför erbjuder de ett brett utbud av alternativ för att stödja din hunds hälsa genom livet som valp, vuxen och senior. 

Du hittar produkter som JuniorFlex, MultiFlex, Senior, Hyaluron+ och Ledsupport VET. Är problemet redan framme så kan det istället vara smart att hantera det direkta symptomet. För glansig päls, starka klor och frisk hud – Omega-3, Laxolja, Kelp. Stärka immunförsvar – Spirulina, Kelp, Nypon och Vitamin C. Förbättra munhälsa – AntiPlack Orolig Mage/Tarm – Probiotika och Mage-Tarm Tränar du istället din hund väldigt hårt och den behöver snabb återhämtning? Kanske inför jakt eller utställning? Då rekommenderar vi MSM, blodpulver, Sport, Pemmikan och vätskeersättning för ökad återuppbyggnad av muskelmassan. 

Som du märker finns det fler alternativ för att passa dig och din hunds gemensamma behov.

Scandi Orthopedic

Scandi Orthopedic är ett svenskt företag som specialiserar sig på ortoser, proteser och andra tekniska hjälpmedel inom veterinärmedicin. I samarbete med veterinärer har våra ortopedingenjörer utvecklat ortoser och proteser som används över hela världen.

Vårt motto är enkelt. Vi strävar efter att tillverka produkter av så hög kvalitet som möjligt för att ge våra fyrbenta vänner en så hög livskvalitet som möjligt. Vi strävar också efter hållbarhet. Alla våra produkter tillverkas i Europa med social och ekologisk hållbarhet i åtanke.

Kruuse

Kruuse är ett danskt företag som är ledande när det kommer till vård- och omsorgsprodukter till djur och företaget är grossist till många veterinärer. 

Naturbalans

HundApoteket står upp för alla hundars rätt att få äta riktig mat. Därför är alla produkter under varumärket HundApoteket® garanterat av 100% naturligt ursprung och fria från tillsatser som belastar kropp och miljö.