Hoppa till innehåll →

Personal

Mitt namn är Hanna och jag är en riktig “djurnörd”. 

Har utbildat mig på Royal Dog Education till Certifierad Hunddagisföreståndare (och pensionatföreståndare). 

Här finns att läsa mer vad jag läst: Royal Dog Education.

Sedan 2012 har jag varit aktiv inom hundvärlden på olika sätt, då vi skaffade våran första egna hund. Men det har även funnits hundar i mitt liv långt innan dess. 

I familjen vid dagisstart fanns två hundar, Totte en 11 årig Lagotto blev tyvärr en regnbågshund våren 2023, honom hade vi haft sedan han var 6 månader. Och Julia, en 10 årig Bichon Havanaise. Hon kom till oss när hon var 4 år, båda dessa kommer från Hundstallet i Stockholm med diverse traumatisk uppväxt i sina respektive bagage. Tyvärr så fick Julia somna in hösten -23 pga sjukdom

Nytillskottet Holley – Schapendoe född slutet april 2023 är ett yrväder som hänger med på dagiset på dagarna.  

På gården finns även 3 hästar, massa höns, 3 katter samt 2 kaniner.

Min roll här på 100% procent är som föreståndare, det vill säga – det är mig ni möter vid ert första besök och det är jag som skolar in nya hundar, är alltid med vid alla promenader och ser till att det är en bra balans i hundgrupperna. Jag brinner för att alla hundar ska få vara just hundar med allt vad det innebär. Uppleva och utvecklas, få göra saker de mår bra av både mentalt och fysiskt.

Sedan jag var barn har jag drömt om att få jobba med djur, men har aldrig vågat ta steget förrän nu när jag blivit stor!

Mitt namn är Claes (mannen i huset) och är allt i allo i företaget. 

Jag har växt upp med diverse olika jakthundar, samt så har jag haft egna hundar under vuxentiden. Totte var våran första gemensamma hund. 

Jag jobbar i vardagen på Insu

Det är jag som rycker in och bygger, lagar och fixar det som behövs. 


Personalhund Holley

I mitten juni 2023 kom lilla Holley till oss. Hon kommer dyka upp i gruppen med jämna mellanrum. Holley är en Schapendoe tjej som är född 22/4-23 så hon håller på att lära sig hur man gör på dagis. 🥰


Personalhundarna Totte och Julia. Som båda tyvärr fick somna in under 2023 🌈

Vi båda kommer från Hundstallet i Stockholm med våra respektive olika trauman i bagage. 

Totte – Lagotto, har varit här på gården sedan vi flyttade hit för 10 år sedan, jag var då 6 månader och hade precis kommit till Hundstallet med min bror då vi spenderat våra första månader instängda i en garderob under hemska förhållanden.  Totte fick tyvärr gå över Regnbågsbron i början av mars 2023 vid ålder 11.5. Otroligt saknad ❤️

Julia – Havanaise, hämtade vi för 5 år sedan. Sedan dess har jag varit mattes lilla skugga. Innan Hundstallet och att Länsstyrelsen omhändertog mig så var jag på en “valpfabrik” här i Sverige, nu slipper jag allt vad det innebar och är bara en otroligt glad liten hund. Julia lämnade oss hastigt i oktober 2023 med en ålder på 10 år.

Mitt namn är Emma  (dotter i huset, fast utflugen). Mina hundar heter Siri – Kerry Blue Terrier på 5 år och Charlie – Irish Softcoated Wheaten Terrier på 13 år.

Mig kommer ni se ibland på hunddagiset. Jag driver mitt egna företag K9 Fysioterapi & Trim och mina tjänster kommer finnas att tillgå till förmånligare priser för er som på ett eller annat vis är i kontakt med hunddagiset eller pensionatet. Mer info kommer!

Jag har valt att spinna vidare på mitt starka genuina intresse för hundar och framförallt friskvård. Som många andra så vill även jag förverkliga en dröm och ett stort mål om att arbeta med det jag verkligen brinner för. Jag vill göra skillnad och jag vill framförallt få hundvärlden att få upp ögonen för hur mycket vi kan göra för våra hundar, med oftast väldigt enkla medel, för att få de att leva ett så friskt och sunt liv som bara möjligt. Jag blev klar som Certifierad Hundfysioterapeut våren 2021 via ReDog.

I starten av november 2021 påbörjade jag också min resa till Hundfrisör. Pälsvården har legat mig varmt om hjärtat sedan länge och jag har alltid varit intresserad av framförallt klippraser och utställning. 

Min vision med mitt företagande är att erbjuda personlig service för alla hundägare, med individuellt upplagda planer kopplat till hundens välmående och hälsa. Alla hundar är lika mycket värda i mina ögon. Gammal som ung, tävlingshund som sällskapshund.
Jag är genuin och medveten om att det är din ögonsten jag har i mina händer, och tillsammans hittar vi en lösning och behandlingsplan som passar.