Hoppa till innehåll →

En dag hos oss

07.00 Dagiset öppnar
07.00-08:30 Lämnas hundarna

08:30 Går personal igenom dagens aktiviteter
09:00 Utgång
12:00– 13.45 Lunch/Siesta
14.00 Utgång
15:00 Tillbaka på dagiset
15:00-18:00 Städning och hemgång börjar för våra hundar.
18:00 Vi stänger!

En dag hos oss börjar med att vi öppnar kl 7:00 med varmt kaffe och te till alla mattar och hussar och fräscht vatten till ”dagisbarnen”.

Vi inväntar alla våra fyrbenta kompisar fram till 8:30, då alla ska vara på plats och det är dags att förbereda inför promenaden kl 9:00. Det är viktigt att försöka respektera vår sista lämningstid vid 8:30 så vi inte måste planera om i sista stund vilket resulterar i att vi kommer ut senare. Smsa och meddela om ni märker att ni blir sena.

9:00 selar vi alla hundar och sätter på täcken på dem som vill ha när det regnar, är kallt och ruskigt ute.

Vi är ute runt 2 tim beroende väder. När det är riktigt fint väder händer det att vi packar med oss lunchen och tar den tillsammans ute (om inget annat säger något, som tex. valp, skada, snöoväder mm.).

Varje dagishund får egentid med en av oss i personalen varje vecka. Då kan vi hitta på roliga saker, till exempel har vi balansbollar, brädspel, agilityhinder, tunnlar, hinder mm. Det kan också vara något enkelt ute som leta godis i träd, förenklat spår, leta i en ruta, gå i långlina osv.

Om det finns något i aktiveringen som ni känner krockar med er vanliga träning eller om ni inte vill att er hund ska ha något utöver den dagliga promenaden. Var vänliga och meddela oss det.

När vi kommer in från promenaden tar vi av alla hundar sina selar, och byter till friskt vatten och sen blir det lunch för hundarna och personalen. 

Efter lunch blir det vila och massa gos fram till 13:45 då det är dags att klä på hundarna igen för sin andra runda kl 14:00. Då är vi ute runt 1 timme.

Efter promenaden blir det att se till alla hundar har fräscht vatten, att det ser snyggt ut i boxarna, eventuellt klippa klor och bada.

Nu brukar hundarna busa i väntan på att få gå hem. På eftermiddagen så får man någon extra spännande mumsbit!

Från och med 15:00 går det bra för alla hundägare att hämta sin hund och vi börjar städa och göra iordning.

18:00 stänger vi och laddar för ny dag.