Hoppa till innehåll →

En dag hos oss

07.00 Dagiset öppnar
07.00-08:30 Lämnas hundarna

08:30 Går personal igenom dagens aktiviteter
09:00 Utgång
12:00– 13.45 Lunch/Siesta
14.00 Utgång
15:00-17:00 Städning och hemgång börjar för våra hundar.
17:00 Vi stänger!

En dag hos oss börjar med att vi öppnar kl 7:00 att välkomna alla dagishundar ute i rastgården.

Vi inväntar alla våra fyrbenta kompisar fram till 8:30, då alla ska vara på plats och det är dags att förbereda inför dagen som startar kl 9:00. 
Det är viktigt att försöka respektera vår sista lämningstid vid 8:30 så vi inte måste planera om i sista stund vilket resulterar i att vi kommer ut senare. Smsa och meddela om ni märker att ni blir sena.

9:00 selar vi alla hundar och sätter på täcken på dem som vill ha när det regnar, är kallt och ruskigt ute.

På vårat dagis är vi ute så mycket det bara går beroende på väder, vind, varmt, kallt. Oftast brukar vi vara ute från när första hunden kommer för att sedan gå in och vila en stund runt 9.
Sommartid är vi ute från det vi startar tills vi stänger. De hundar som inte kan vila ute får gå in på dagis i sina rum och vila.

Varje dagishund får egentid med en av oss i personalen varje vecka. Endel vill bara ha egentid med fröken o gosa. Medans endel vill hitta på någon rolig aktivitet.

Om det finns något i aktiveringen som ni känner krockar med er vanliga träning eller om ni inte vill att er hund ska ha något utöver den dagliga promenaden. Var vänliga och meddela oss det.

Vid 12 är det lunch och vila för hundarna. Endel kopplar av med ett härligt ben på sitt rum, när hundarna har ben eller mat så får de vara själva på sina rum för att undvika konflikter.

När lunchvilan är slut ca 14 så får alla hundarna komma ut igen, endel vill busa och endel villa sitta nära och mysa ett tag.

Från och med 15:00 går det bra för alla hundägare att hämta sin hund och vi börjar städa och göra iordning.

17:00 stänger vi och laddar för ny dag.