Hoppa till innehåll →

Kontakt

Låt oss prata om ditt husdjur

Vår ambition är att ha allt för din hund på ett och samma ställe. Därför kan vi med glädje berätta att vi även erbjuder olika hundbehandlingar som bland annat hundtrim, kloklipp, hundkurser och hundmassage, enklare veterinärärenden (t ex vaccination). 

Den här servicen kan era “pälsklingar” även få under tiden de bor på vårat hundpensionat.

Ni kan känna er trygga med att er hund har det bra och är trygg på vårat hunddagis. Därför satsar vi på ett mindre dagis med få hundar för en bättre kvalité. 

Vi brukar svara inom några timmar, ibland lägger sig våra svar i skräpposten så har ni inte fått svar under samma dag titta i skräpposten.

LÅT OSS PYSSLA OM DIN HUND

Förutom hunddagis och hundpensionat erbjuder vi även lyxiga hundbehandlingar. Om ni vill kan ni bl.a. passa på att få er pälskling, trimmad eller badad.

Hundfysioterapi

Precis som vi människor så lider våra fyrbenta vänner av spänningar och muskelsmärtor. På Becketorp Hunddagis erbjuder vi professionell rehabilitering både i förebyggande och utredd skada i samarbete med K9 Fysioterapi.

Klipp & Trim

Vi  erbjuder också klipp av olika hundraser och även trimning av taxar och jack russel terriers mfl. Vi diskuterar alltid med husse eller matte innan för att ge bästa möjliga resultat. I samarbete med K9 fysioterapi

Kloklipp

Vi klipper ofta klorna på våra små gäster. Hundarna känner av när det är någon som har stor vana och blir därför lugna i våra händer. Här går det och köpa till ett abonnemang så sker kloklippning regelbundet. Vi använder mjuka metoder så hunden känner sig lugn och trygg. 

 

Vår adress

Tuna Bäcketorp,

 611 95 Nyköping

Telefonnummer

0733-778814

E-post

använd kontaktformuläret
Kontakta oss

Följ oss på

Facebook

HÄR HITTAR DU OSS

Becketorp Hunddagis & Hundpensionat